Bedbodems

Bedbodems

Lattenbodems, Spiraalbodems en Boxspringbodems
Een goed slaapcomfort staat of valt met een goed bed, een goed matras en een lekker kussen. Maar wat u misschien nog niet wist, is dat ook de bedbodem zeer belangrijk is voor het comfort en slaapgemak van uw bed. Er zijn diverse bodems verkrijgbaar, waaronder de spiraalbodems en lattenbodems (vlak en verstelbaar).

Waarom kiezen voor lattenbodems?
Een lattenbodem staat in de eerste plaats bekend om zijn ventilerende eigenschap door de open structuur. In combinatie met een goed matras zorgt dit voor een goede temperatuurregeling van uw lichaam. Een lattenbodem geeft tevens prima individuele ondersteuning aan uw lichaam.

Waar moet u op letten bij de aanschaf van een lattenbodem?
De mate van ondersteuning is afhankelijk van de hoeveelheid latten in de lattenbodem. Hoe meer latten er in een bedbodem geplaatst zijn, hoe meer ondersteuning uw lichaam krijgt. Ook is belangrijk of de latten in het frame of op het frame geplaatst zijn. Voor volledige ondersteuning over het gehele bed, is plaatsing van de latten over het frame de beste keuze. Let u er wel op dat niet elke lattenboden geschikt is voor elk matras. Lattenbodems met 14 latten bijvoorbeeld, zijn niet sterk genoeg om een pocketveringmatras of een binnenveringmatras te dragen. De beste keuze voor een matras op een lattenboden is een water- lucht of latexmatras. Een goede kwaliteit lattenbodem gaat al snel 10 jaar mee.

Winkel op prijs:

€ 49
-
€ 175
KvK nr: 54458579 | BTW nr: NL.85.13.13.577.B01 | © 2013 - PaP TeaM - Alle rechten voorbehouden.