Polyether

Polyether

Matrassen - Enorme collectie matrassen van topmerken tegen lage prijzen
Het belang van goede matrassen wordt helaas nog altijd onderschat. Mensen zien het vaak nog als een investering die zonde is van het geld. Maar goede matrassen op uw bed of boxspring kunnen een wereld van verschil maken. Met een goed matras bent u veel uitgeruster als u aan de dag begint, u heeft minder hoofd- en rugpijn en de kwaliteit van uw slaap is vele malen beter. Er zijn diverse soorten matrassen verkrijgbaar en afhankelijk van wat uw wensen zijn en hoe uw lichaamsbouw is, maakt u een keuze. Belangrijk is om u eerst goed te informeren over de diverse soorten matrassen en een goede vergelijking tussen de matrassen onderling te maken.

Latex matrassen
Bij latex matrassen is er sprake van een kern van rubber. Het nadeel van latex matrassen is de de kern minder goed kan ventileren en dus wat warm kan worden. Ook het overtollig vocht, zoals zweet, wordt niet goed opgenomen bij latex matrassen. Als u toch voor latex matrassen kiest, dan kunt u deze het beste bij een bed met een lattenbodem gebruiken, omdat deze nog het meeste ventileert.

Koudschuim Matrassen
Als u vaak last heeft van vervelende kuilvorming in uw matras, dan is de keuze voor koudschuim matrassen misschien wel de juiste. Bij koudschuim matrassen komt kuilvorming niet voor. Het materiaal van koudschuim matrassen heeft een open structuur die optimaal is voor de afvoer van vocht en warmte. Koudschuim matrassen bieden zeer veel ondersteuning doordat ze zich goed aanpassen naar uw lichaam. Een koudschuim matras gaat bovendien ook lang mee, waardoor het de investering waard is.

Pocketvering Matrassen
Pocketvering matrassen zijn matrassen waarbij de vulling bestaat uit kleine veertjes in zakjes (de pockets). Ieder veertje heeft het vermogen om zich aan het lichaam van de gebruiker aan te passen. Hoe meer veertjes, des te groter is het aanpassingsvermogen van het matras. Pocketvering matrassen zijn bijzonder geschikt voor zware mensen doordat pocketvering matrassen zware en stevige matrassen zijn. Kuilvorming is bij pocketvering matrassen wel aan de orde en daarom is het van belang deze matrassen regelmatig te draaien. De matrassen zijn ideaal voor mensen die het snel warm hebben, warmte wordt snel afgevoerd.

Traagschuim Matrassen
Traagschuim Matrassen staan bekend om een goede ondersteuning van het gehele lichaam. Hoe traagschuim matrassen zich aanpassen aan uw lichaam is onder invloed van uw lichaamswarmte en gewicht. Hierdoor is er altijd sprake van een optimale aanpassing. Traagschuim matrassen ventileren goed en voeren warmte makkelijk af. Van kuilvorming is geen sprake en traagschuim matrassen hebben een lange levensduur van ongeveer 15 jaar.

Winkel op prijs:

€ 79
-
€ 79
KvK nr: 54458579 | BTW nr: NL.85.13.13.577.B01 | © 2013 - PaP TeaM - Alle rechten voorbehouden.