Toppers

Toppers

Een comfortabel bed met een goede matras topper
Lekker slapen gaat met een goed bed en een goed matras. Een perfect bed begint meestal met het zoeken naar het juiste matras. Wat ligt lekker en comfortabel? Er zijn verschillende matrassen om het ligcomfort te verhogen om zo een goede nachtrust te garanderen. Een boxspring is een uitstekend bed voor allerlei soorten matrassen. Naast het reguliere matras kunnen er ook andere matrassen zoals toppers worden toegevoegd om ervoor te zorgen dat u goed de nacht doorkomt.

Kies het perfecte matras en matrastopper
Een goed matras ondersteunt het gehele lichaam tijdens het slapen. Een matras op een boxspring heeft een goede vering en is stevig. Het kan zijn dat het reguliere matras niet voldoende comfort kan geven. Dan zijn dekmatrassen een goede aanvulling om aan het gewone matras toe te voegen. Oplegmatrassen kunnen bovenop het gewone matras worden neergelegd. Deze opdekmatrassen geven een stukje extra comfort. Zo wordt de rug optimaal ondersteund tijdens het slapen en er is geen sprake van overbelasting bij de rug of overige ledematen. Topdekmatrassen zorgen er ook voor dat de vervelende naad van twee verschillende matrassen weggewerkt wordt. Deze matrastopper op bed nodigt iedereen uit om meteen lekker te gaan slapen.

Eindelijk lekker slapen met een matrastopper
Lekker slapen lukt helaas niet iedereen. Met de juiste toppers op het reguliere matras is de kans op een goede nachtrust groter. Toppers of dekmatrassen zijn gemaakt om het lichaam tijdens de nacht optimale steun te geven. Toppers kunnen gemaakt zijn van verschillende soorten materialen. Voor extra comfort zijn HR schuim of traagschuim oplegmatrassen heel geschikt. Voor stevigheid kunnen opdekmatrassen van polyester aangenaam voelen. Bij veel transpiratie zijn topdekmatrassen van wol een goede optie. Oplegmatrassen zijn tussen de vijf en tien centimeter hoog. Doordat de matrastopper niet dik is en licht van gewicht kan dit matras gekeerd worden. Tevens zorgen topdekmatrassen ervoor dat het onderliggende matras in levensduur verlengd wordt. Met een topper op het matras kan er comfortabel doorgeslapen worden.

Winkel op prijs:

€ 159
-
€ 159
KvK nr: 54458579 | BTW nr: NL.85.13.13.577.B01 | © 2013 - PaP TeaM - Alle rechten voorbehouden.