Levering Informatie

LEVERING

Levertijd voor Boxsprings is 6-8 weken, Matrassen 2 - 3 weken en accessoires 1 week, mits in voorraad en tenzij anders overeengekomen met de klant. Vermelding van leveringstermijnen op de website, in aanbiedingen, bevestigingen en/of overeenkomsten zijn indicatief, maar zullen zoveel mogelijk in acht worden genomen. Overschrijding van een leveringstermijn brengt worldbedden.nl niet in verzuim. worldbedden.nl kan niet aansprakelijk worden gesteld voor schade ten gevolge van de overschrijding van een leveringstermijn.
Indien het door de koper bestelde product niet voorradig is, en op korte termijn ook niet beschikbaar komt, stelt worldbedden.nl de koper hiervan op de hoogte. Indien mogelijk levert worldbedden.nl de koper een alternatief artikel van tenminste gelijke prijs en kwaliteit aan.

De klant dient zijn adresgegevens op de bevestigings e-mail op juistheid te controleren. De klant is verplicht om eventuele onjuistheden uiterlijk 3 werkdagen voor de overeengekomen leverdatum door te geven aan worldbedden.nl. Eventuele kosten die het gevolg zijn van onjuiste adresgegevens op de afleverbon zullen worden doorberekend aan de klant.

Leveringen vinden uitsluitend plaats in Nederland, België of Duitsland. Voor leveringen in Duitsland of op de Waddeneilanden rekenen wij een toeslag van € 50,-. worldbedden.nl oordeelt over de wijze waarop de klant zijn bestelling geleverd wordt. Bedden, Boxsprings en/of Matrassen die door worldbedden.nl geleverd, maar niet gemonteerd worden, worden door een extern transporteur geleverd. Deze transporteurs leveren de goederen tot aan de drempel van de voordeur. Als wij de goederen via een transporteur leveren zullen wij dit altijd aan U kenbaar maken.

worldbedden.nl levert bestellingen op de met de klant overeengekomen bezorgdag gedurende een vooraf telefonisch afgesproken tijdsindicatie. Levering vindt plaats op het door de klant opgegeven adres. Kleingoed als dekbedden, kussens en hoeslakens e.d. worden door een pakketdienst thuis bij de klant bezorgd.

Indien de klant op het met worldbedden.nl overeengekomen tijdstip niet op het opgegeven afleveradres aanwezig is, is worldbedden.nl gemachtigd om de klant voor een volgende levering, door de worldbedden.nl -bezorgdienst, bezorgkosten in rekening te brengen. Indien de pakketdienst bij de eerste poging de klant niet thuis treft, wordt de volgende dag kosteloos nogmaals een poging gedaan.

De klant dient vóór levering de entree/doorgang van de woning vrij te maken van obstakels, om zo beschadigingen aan het artikel en/of de klant zijn eigendommen te voorkomen.

Door middel van ondertekening van de afleverbon tekent de klant voor een correcte en volledige aflevering. Indien de bestelling geleverd wordt door een pakketdienst tekent de koper voor ontvangst van zijn bestelling de vrachtbrief van de pakketdienst.

KvK nr: 54458579 | BTW nr: NL.85.13.13.577.B01 | © 2013 - PaP TeaM - Alle rechten voorbehouden.