Over Ons

Wie zijn wij?

Wij zijn een onafhankelijk jong en dynamisch bedrijf gedreven door passie en vakmanschap. Gestart in 2012 met een basis van goed personeel die jaren lange ervaring en deskundigheid heeft op het gebied van matrassen. Decubitus preventie op het gebied van matrassen en rolstoelkussens is voor ons een speerpunt. Onze chef van productie heeft een historie met Klinikum Neurenberg en UNI Klinikum in Aachen en in Nederland een aantal zorg en verpleeghuizen.

Mede door ervaringen en vakmanschap is onze development afdeling constant bezig om nieuwe producten te ontwikkelen die niet alleen goed in het gebruik en klantvriendelijk is, maar ook een kwalitatief goed product tegen de meest aantrekkelijke prijs te produceren.

Onze medische producten worden naar wens uitgevoerd in een Crib5 Incontinentie hoes en/of CMHR schuim alles naar Europese richtlijnen.

Al onze producten en gebruikte materialen zijn van A-kwaliteit en van Europese oorsprong en voldoen daardoor aan alle gestelde eisen ten aanzien van veiligheid en millieu.

Alles wordt in eigen beheer geproduceert en daardoor is een uitgelezen kwaliteitscontrole gegarandeerd. Wij beschikken over (foam) snijmachines, stepmachines en machines voor de confectie.

Met een aantal dochter ondernemingen in binnen -en buitenland, kunnen capaciteit en continuïteit gewaarborgd worden. Voor het confectioneren werken wij met ca. 50 mensen. Voor de Boxspring en Matrassen productie hebben wij dit nog eens 15 mensen aangevuld.

Ons streven is om een eerste klas product aan te bieden en binnen 5 jaar een substantieel deel van de Europese markt op het gebied van o.a. medische zorgmatrassen en rolstoelkussens te beheersen. Mede door onze ervaring en enthousiasme voorzien wij hier geen probleem in.

Momenteel mogen wij een aantal zorg -en ouderenwinkels als klanten hebben, die onze producten af nemen, waaronder ook de door ons geproduceerde rolstoelponcho's. Deze is speciaal ontwikkeld om de gebruiker met beperkingen zoveel mogelijk te ondersteunen in zijn vrijheid en gebruiksgemak.

Onze Boxspringlijn wordt verkocht in het midden en hoog segment en onderscheidt zich door kwaliteit in afwerking en comfort.

Op basis van ons enthousiasme en vakmanschap zullen wij een uitstekende en betrouwbare partner voor u zijn.

Team Worldbedden BV

KvK nr: 54458579 | BTW nr: NL.85.13.13.577.B01 | © 2013 - PaP TeaM - Alle rechten voorbehouden.